Vršovice - Stodůlky 2:6 (1:2)

28.04.2024 21:28
V prvním poločase jsme předvedli velmi slušný výkon a řekl bych, že jsme ho prohráli nezaslouženě. Branka ve 3. minutě byla opravdu laciná, když jsme nepokryli soupeře při vhazování autu. V 19. minutě však vyrovnal Viktor po hezké hlavičce, když ještě před tím neproměnil šanci Honza. V první pětačtyřicetiminutovce jsme se pokoušeli hrát kombinační fotbal a drželi jsme míč mnohem více než v předchozích utkáních. Myslím, že jsme Stodůlky celkem překvapili. Zároveň jsme byli i nebezpeční, když jsme měli dobré náběhy dopředu, srážely nás jen některé zbytečné nepřesnosti. Bohužel těsně před pauzou sudí odpískal přísnou penaltu po závaru v našem pokutovém území, a tak do kabin šel soupeř s jednobrankovým náskokem.
 
Po pauze už Stodůlky byly lepší, ale pořád se dalo hrát, bohužel zase bylo vidět, že fyzicky stíhají jen někteří. Opět nás na utkání bylo málo, v základu byl Vlad z mladšího dorostu, Teo zase musel do útoku, to nemluvím o tom, že musel do brány Kuba. Na to, že sestava nebyla vůbec ideální, jsme se drželi dobře. Soupeř sice odskočil na dvoubrankový rozdíl, když se k němu šťastně odrazil míč po standardce, ale o minutu později Honza snížil na 2:3. Do hry šli náhradníci, od kterých se nedaly čekat zázraky. A taky se nestaly, ačkoliv Dan se Sébou se snažili. Zápas rozhodla branka soupeře v 70. minutě, pak už to prostě nešlo.
 
Mužstvo dnes táhly opory Sam F. s Tomášem P, velmi dobré výkony předvedli oba wingbeci Honza a Andrej. Celkově nikdo nezklamal. Je strašná škoda, že jsme dnes lepili sestavu, zápas byl určitě hratelný. Jiná věc je, že asi těžko jsme mohli počítat s body s druhým mužstvem tabulky, ale příští týden hrajeme klíčový zápas v Libuši a situace je kritická.
 
V tuhle chvíli máme k dispozici na příští sobotu 12:30 pouze sedm hráčů: Teo, Honza, Matěj, Albert, Viktor, Andrej, Miky. Pokud by Tomáš se Samem F. nešli za B tým mužů, jsme na devíti. Nutně potřebujeme, aby se kluci uzdravili nebo se prostě překonali, konkrétně: Štěpán, Balda, Tomáš J., Sam M., David. Dan je potřeba opět do hry. Se všemi jmenovanými počítám, jinak bude kontumace. Ještě prozkoumám možnost hrát s ortézou, což se týká Milana. Mladší dorost asi nebude schopen nikoho poskytnout, hrají po nás a je jich taky málo. Přece nezkontumujeme zápas s posledním …