Novinky

Nominace na neděli

13.09.2016 19:50

V neděli 18.9. od 13:30 sehrajeme doma utkání s Libuší. Sraz je ve 12:55. Všichni nominovaní si musí vzít dresy z domova. Stačí, aby jeden chyběl a utkání bychom museli odehrát v jiných dresech. To platí i pro všechny další zápasy!

Nominace: Samík, Kuba A., Jáchym, Vašek, Karel, Matěj, Dan, Rendy, Albert, Miky, Neubi, Séba.

Modřany – Vršovice 5:7

11.09.2016 18:35
Do nové sezóny jsme vstoupili vítězstvím. Je to nesmírně potěšující zpráva, zvlášť když si myslím, že jsme schopni zahrát i lépe. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a absence některých opor nebyla v úvodu skoro znát. První gólovou šanci Dan ještě neproměnil, ale tu následující ano, čímž rozpoutal svůj gólový uragán. V zápase nasázel soupeři celkem 6 gólů a ještě nastřelil břevno. Jeho výkon byl opravdu mimořádný, soupeř si s ním vůbec nevěděl rady. Zpátky k úvodu zápasu – po gólu jsme se uklidnili až příliš a během pěti minut soupeř otočil skóre. Naštěstí nás to nakoplo a vrátili jsme se k poctivému výkonu z úvodu zápasu, který korunoval Dan svými 3 góly do přestávky. K prvnímu poločasu v podstatě nemám moc výtek, až na těch pár minut jsme byli aktivní a soupeře kombinačně přehrávali. 
Ve druhém poločase se už začalo na obou týmech projevovat vedro a zápas začal být rozháraný hlavně díky tomu, že hráči obou mužstev nestíhali běhat tak, jako v prvním poločase a šance se přelévaly z jedné strany na druhou. Modřany snížili až na rozdíl jediného gólu, ale pak se naštěstí objevil i jiný střelec než Dan a Šlehačka utkání definitivně rozhodl.
Aby to nevyznělo, že z naší strany byl zápas o jednom hráči, tak musím vyzvednout tyto kluky, kteří podali na své poměry nadstandardní výkony: Matěj, Kuky, Miky. Navíc na všech byla vidět touha uspět a nic neodfláknout. Pokud budeme v těchto poctivých výkonech pokračovat, můžeme se měřit se všemi soupeři ve skupině, ačkoliv podle soupisek jen my a Braník máme v kádru čisté 2005, zbytek nastupuje minimálně s několika 2004.
 

Dvojzápas s Xaverovem

09.09.2016 20:13

20.9. doma a 29.9. venku sehrajeme místo tréninků (od 17:00) přátelské zápasy s Xaverovem. 29.9. budeme hrát na dvou hřištích 7+1, proto prosím aby s tímto termínem počítal kompletní kádr.

Dresy a zápasy

09.09.2016 12:10

Chtějí kluci hrát zápasy ve svých dresech? Dejte mi případně vědět. Mohou pouze za podmínky, že si je na příslušný zápas přinesou VŠICHNI a nikdo nezapomene. Samozřejmě budu brát i dresy z Unionu (erární :-)). Bohužel, pokud někdo zapomene, musí se všichni převléci (=zdržování). Uvidíme jak to bude fungovat. Štulpny nosit budu. Boužel (pouze) 3 kluci nemají svoje trenýrky, takže to se bude muset také zařizovat z Unionu. (Kdybyste náhodou ještě někdo přeci jen chtěli doobjednat tak trenýrky stojí 150,- Kč+20,-Kč potisk/číslo=dejte vědět.

Zatím jsme dostali ty dresy, v kt. kluci hráli vloni. Bohužel - tyto dresy jsou již některým klukům malé (např. náš Matěj už trenýrky neobleče ani náhodou). Vrchní díly ještě jakž-takž.. Ovšem obávám se, že pokud by nám dali větší, tak dostaneme nějaké jiné starší dresy (ne ty pěkné v barvách Unionu), poněvadž ve větší (pruhované) velikosti hrají 04. Budu to muset ještě ve skladu nějak zjistit.

Každopádně si je do odvolání na zápasy NOSTE!!! Díky, R.

Nominace na neděli

06.09.2016 19:17

V neděli od 14:30 sehrajeme první mistrovské utkání v Modřanech (Komořanská 47). Sraz je ve 13:55 v šatně.

Nominace: Samík, Matěj, Karel, Albert, Miky, Kuba, Kuky, Dan, Neubi, Šlehy, Heřman, Kristián.

Na každý zápas budu nominovat 12 hráčů a šanci by tak postupně měli dostat všichni.

<< 202 | 203 | 204 | 205 | 206 >>

HLÍDÁNÍ NOVINEK

Tento "HLÍDAČ NOVINEK" zasílá přímo na Váš email informaci o vložené novince! Jak hlídání nastavit je popsáno v tomto  DOKUMENTU.

Rozpisy zápasů:

SOUTĚŽ PŘEBOR SD na webu FAČR